Île hors ville - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Île hors ville

Sint-Denijs-Westrem

What? Île hors Ville is een klassevolle maar gezellige wijnbar aan de stadsrand, net buiten Gent. Er is een fijne selectie aan wijnen per fles én per glas, in verschillende prijsklassen, aangevuld door wekelijkse wijnsuggesties. En omdat een goed glas wijn om een gepast hapje vraagt, is er ook een ruim aanbod aan kazen en gedroogde hammen, geserveerd met vers brood en verfijnde olijfolie en aangevuld met diverse tapas.

Looks? Île hors Ville bevindt zich in een prachtig, statig pand, middenin het weidse groen. Het interieur is ontworpen door Elle&M’s, het designbureau van de ondernemers zelf. Donkere, aardse kleuren maken de ruimte warm en doen denken aan gezellige avonden bij het haardvuur. De zetels in velours nodigen uit tot lang napraten en de hoge houten tafels zijn ideaal om verschillende wijnen te proeven. Bij goed weer kan je buiten op het terras en in de tuin terecht. Fan van bepaalde stuks? Vraag info, de kans is groot dat je ze kan aankopen!

What else? Klinkt de naam je bekend in de oren? Dat kan, Île hors Ville is immers het nieuwste zusje van Île en Ville, een plek in het centrum van de stad Gent waar kunst, mode en de kleine honger en dorst perfect samengaan.

Info? Geopend van donderdag tot en met zaterdag van 17 u. tot 24 u.

Kortrijksesteenweg 1177
9051 Sint-Denijs-Westrem

» Bekijk op kaart

09 279 31 20 info@ile-hors-ville.be website

Île hors ville Île hors ville Île hors ville Île hors ville Île hors ville Île hors ville Île hors ville Île hors ville