Île en Ville - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Île en Ville

Gent

What? Ontwerpster Michele De Maertelaere opende samen met haar kinderen Charlotte en Maximilien een uniek ‘eilandje’ midden in het historisch centrum van Gent. Île en Ville verenigt een concept store, kantine en kunstgalerij onder een dak. In de shop kan je trouwens terecht voor een mix van fashion, juwelen, meubelen, designstukken, accessoires, fijne lederwaren én boeken.

Looks? Michele toverde het 17de-eeuws pand om tot een gezellige concept store mét een leuk terrasje op de binnenkoer. Het erfgoed in het Gentse Begijnhof behield nog enkele oude elementen, zoals de houten balken die overal aanwezig zijn, maar kreeg ook een moderne toets met veel wit.

What else? Honger en dorst gekregen van het rondneuzen in de shop? Op elk moment van de dag kan je bij Île en Ville terecht om iets te eten of drinken. Vanaf de middag is er lunch, in de late namiddag gebakjes met thee en koffie. Om 18.30u. begint de ‘tapas time‘: proeven van een uitgebreid aanbod tapas met een wijntje of een cocktail. Tip: de shop is open tot 20.30u., ideaal voor de late shoppers!

Info? Geopend van donderdag t.e.m. zaterdag van 12 u. tot 18 u. 30.

Begijnhofdries 39
9000 Gent

» Bekijk op kaart

+32 (0) 09 336 33 08 info@ile-en-ville.be website Facebook

Ile en Ville newplacestobe Île en Ville Île en Ville Île en Ville Île en Ville Île en Ville Île en Ville Île en Ville Île en Ville