Il Capriani - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Il Capriani

Brussel

What? Il Capriani is geen onbekende meer in het Belgisch horecalandschap. De eerste vestiging opende in 2014 in Turnhout, de nieuwste vestiging in Brussel is ondertussen de vijfde telg. Het concept blijft onveranderd: Italiaanse specialiteiten in een prachtige setting. Pure gerechten met verse ingrediënten staan daarbij centraal: van ovengebakken pizza’s en traditionele pasta’s tot een mediterraans stukje vlees of vis – klaargemaakt door een echte Italiaanse chef.

Looks? Il Capriani Brussel bevindt zich in Docks Bruxsel, een van de grootste industriële gebouwen in België en vandaag een heus shop- en foodwalhalla. Het restaurant kreeg een modern interieur, maar de authentieke elementen van het pand bleven eveneens behouden. Het creëren van verschillende ruimtes op de grootste locatie, geeft het tafelen een bijzonder karakter. Tijdens zonnige dagen doet een gigantisch terras dienst als een stukje Zuiders Italia.

What else? Van de eerder klassieke, maar toch opvallende ‘BAR’ op de eerste verdieping waar je de beste cocktails proeft tot de meer centrale Pizza Bar (waar de pizza’s je letterlijk om de oren vliegen): de Italiaanse specialiteiten worden op verschillende manieren en in verschillende settings tot leven gebracht.

Info? Dagelijks geopend van 10 u. tot 22 u.

Werkhuizenkaai 158-159
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

+32 22 45 45 39 website

Il Capriani Il Capriani Il Capriani Il Capriani Il Capriani Il Capriani Il Capriani Il Capriani