Hümm - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Hümm

Antwerpen

What? Niet alle single dish concepten blijven duren maar Hümm bewijst met hun tweede vestiging that they’re here to stay. En dat kan ook niet anders met zo’n veelzijdig menu: verschillende soorten hummus als dip, op een loaded toast, in sharing platters, … Hun slimme combinatie van de Midden-Oosterse klassieker met Aziatische en Europese invloeden zorgt ervoor dat iedereen hier z’n gading vindt.

Looks? Eigenaars Frederik en Frances zijn erin geslaagd om ook voor Hümm II een prachtig pand met hoge plafonds en grote ramen te scoren. Om die clean look door te trekken goten ze alles in het wit, inclusief de betonnen bar. Een samenwerking met Furnified zorgde voor een mengeling van vintage en hippe meubels en enkele pops of colour. Kortom: helemaal mooi.

What else? De tweede Hümm ontpopt zich ’s avonds tot wijnbar met een doordachte selectie natuurwijnen en bieren. Hun heerlijke gerechten bestel je er lekker in fingerfood vorm bij.

Info? Woensdag open van 11u tot 16u, donderdag tot en met zaterdag van 11u tot 22u. Zondag van 11u tot 17u. Maandag en dinsdag gesloten.

Dageraadplaats 33
2018 Antwerpen

» Bekijk op kaart

0475 83 23 77 info@hummantwerp.be website

Hümm Hümm Hümm Hümm Hümm Hümm Hümm Hümm Hümm Hümm Hümm