Huiszwaluw Home - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Huiszwaluw Home

Gent

What? Huiszwaluw Home biedt een collectie aan betaalbare designmeubels voor binnen én buiten. Je vindt er vooral basisstukken als tafels, stoelen, zetels, rekken… Het is de tweede vestiging van Huiszwaluw: in de kleinere winkel in de Hoogpoort vind je vooral interieuraccessoires van Scandinavische merken. De vertrouwde merken worden nu aangevuld met enkele nieuwe collecties in Huiszwaluw Home (Deense merken zoals Nor11 en Woud). Ook kamerplanten krijgen een bijzondere plek in de nieuwe winkel.

Looks? In de eerste winkel kwam je àltijd ogen tekort tijdens het rondneuzen, de tweede winkel wisselde dat knusse in voor het overzichtelijke. De ruimte is driedubbel zo groot en maakt het gemakkelijk om de volledige winkelinhoud te bewonderen.

What else? Huiszwaluw stelt ook vaak jonge, creatieve ondernemers van eigen bodem tentoon. Wie grote fan is, keert beter snel terug, het aanbod varieert door wekelijkse nieuwigheden!

Info? Open van maandag tot zaterdag van 10 u 30 tot 18 u.

Huiszwaluw Home Huiszwaluw Home Huiszwaluw Home Huiszwaluw Home Huiszwaluw Home Huiszwaluw Home Huiszwaluw Home Huiszwaluw Home Huiszwaluw Home Huiszwaluw Home