Hubert - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Hubert

Brugge

What? Chef Henk Van Oudenhove en echtgenote-gastvrouw Veronique Bogaert installeerden naast hun sterrestaurant Sans Cravate, dat zelf een volledige make-over onderging, een gloednieuwe gastrobar – een concept dat trouwens is overgewaaid uit Engeland: eenvoudige gerechtjes met zeer kwalitatieve producten eten, maar dan in kroegsfeer. Henk is eveneens meester-rotisseur (of -spitdraaier) en zo zie je op het spit onder meer hele lamskarkassen, piepkuikens en zelfs groenten draaien. Ook is er ruime keuze aan charcuterie met exquise patés en terrines uit eigen atelier, diverse Spaanse, Italiaanse en Franse hammen, zwarte en witte pensen, 25 verschillende soorten kazen… Naast wijnen per glas en artisanale biertjes, serveert Hubert ook een eigen bier!

Looks? Met een goed gevulde eet-toog, open keuken én immens spit heb je meteen zicht op wat Hubert gastrobar aan lekkers te bieden heeft. Back to the roots staat hier voorop: zowel in goede producten als in het interieur. Zo vind je hier vooral aardetinten terug zoals bruin en donkergroen. Robuuste, houten tafels passen perfect in het eerder stoer maar verfijnd ingerichte pand.

What else? Op de locatie van de gastrobar stond vroeger een huisje waar tot een paar jaar geleden buurman Hubert woonde, volgens Veronique een schat van een man die altijd paraat stond om te helpen. De zoektocht naar een passende naam voor de gastrobar duurde dus niet heel lang…

InfoOpen van dinsdag t.e.m. vrijdag van 12 u. tot 14 u. en 18 u. 30 tot 22 u.

Langestraat 155 – 159
8000 Brugge

» Bekijk op kaart

050 – 64 10 09 info@sanscravate.be

Hubert Hubert Hubert