Hopla Geiss - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Hopla Geiss

Sint-Gillis

What? Jonge topchef Nicolas Scheidt liet er geen gras over groeien: in amper drie jaar groeide hij uit tot een vaste waarde in Brussel. Na een tussenstop in Londen (bij Jamie Oliver, jawel!) scheerde hij hoge toppen met La Buvette en Café des Spores, nu komt daar nog eens Hopla Geiss bij. Met dat laatste restaurant brengt hij hulde aan zijn roots en de keuken van de Elzas, die volgens hem het beste uit de Franse en Duitse kookkunst combineert. In Hopla Geiss serveert hij de beste flammekueche, bij ons beter bekend als Tarte Flambée: een ultrafijn brooddeeg met traditionele belegging zoals verse kaas, ui en spek. In Hopla Geiss proef je natuurlijk verschillende variaties.

Looks? Het interieur is simpel en strak maar door het gebruik van hout toch zeer zacht en gezellig. Af en toe een opvallend kleurtje geeft een extra speelse toets aan het geheel. De houten zitbanken nodigen uit tot etentjes voor meer dan twee personen, gezellig samenzijn staat centraal bij Hopla Geiss.

What else? Sinds kort kan je de flammekuechen ook meenemen naar huis en kan je ook heerlijk brood bestellen. Op de menukaart staan ook andere, aanlokkelijke gerechten van producten bereid op ambachtelijke wijze en volgens eigen, unieke recepten. De Tartes Flambées kan je gewoon met de handen eten en bij voorkeur delen met je gezelschap!

Info? Van woensdag tot zaterdag open vanaf 18h30.

Chaussée d’Alsemberg 105
1060 Sint-Gillis

» Bekijk op kaart

02 544 14 22 website

hoplageis Hopla Geiss Hopla Geiss Hopla Geiss Hopla Geiss Hopla Geiss