HOP - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

HOP

Leuven

What? Eenvoudig, ongecompliceerd en een ode aan de Belgische eetcultuur. Bij Gastrobar HOP verpakken ze het allemaal in de beperkte menukaart. Een aantal bites om te aperitieven, een hoofdgerecht met keuze uit vlees, vis of vegetarisch en als afsluiter een dessert of een selectie kazen. Elk gerecht heeft een bijpassende wijn of bier. Leuk detail: de wijn en bieren zijn 100% Belgisch.

Looks? Een simpel, strak en licht design. Niet te veel tierlantijntjes, volledig in lijn met de menukaart. De grote raampartijen, de open keuken en het ruime zitgedeelte zorgen voor een nonchalante sfeer. Niet alleen zie je de chefs aan het werk, ze komen ook persoonlijk je gerechtje brengen.

What elseBram Verbeken, die aan het roer staat van Gastrobar HOP, proeft zelf de wijn en bieren en gaat dan op zoek naar smaakeigenschappen om elk bier of glas wijn perfect te matchen met een gerecht. Niet voor niets is Verbeken bekroond tot ‘Bierkok van Vlaams-Brabant’.

Info? Open voor lunch van 12u tot 14u en diner van 18u30 en 22u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op zaterdag open voor diner van 18u30 tot 22u. Gesloten op woensdag en zondag.

Vaartkom 1A
3000 Leuven

» Bekijk op kaart

+3216356153 info@hop-gastrobar.be website Facebook

HOP HOP HOP HOP