Hooked - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Hooked

Waasmunster

What? Bij Hooked neem je een glazen schaal vers bereid stoofvlees of ravioli mee naar huis. Het kleine menu (een drietal gerechten) verandert wekelijks. Daarnaast kan je ook snuisteren door de boetiek. Er zijn rekken en authentieke Weckpotten vol producten van eigen label, van aperitief tot dessert. Denk: houmous en mango chutney tot confituur en alle afgewogen ingrediënten voor rijstpap met gedroogd fruit en vanille… Er is ook een mooie selectie grof zout, olie en azijn, wijn en cava.

Looks? In Hooked ga je op culinaire wandeling door de moderne rekken vol mooie verpakkingen. De winkel is overzichtelijk en er is altijd iemand beschikbaar voor de nodige tips en tricks. Wie de schalen trouwens terugbrengt na gebruik, krijgt de waarborg terug.

What else? Naast voeding vind je er ook keuken- en woonaccessoires. Bijvoorbeeld de kussens van P-LO, het designlabel van Hooked-eigenaars Tom en Lien, zijn er te koop. Eetboetiek Hooked is trouwens een annex van Bistro Gusta, de bistro die het koppelde eerder opende.

Info? Vanaf augustus. Op maandag van 16 u. tot 19 u., donderdag en zaterdag van 12 u. tot 21 u., vrijdag en zondag van 12 u. tot 21 u. Dinsdag en woensdag gesloten.

Nijverheidslaan 124
9250 Waasmunster

» Bekijk op kaart

052/57 72 97 info@hooked-deli.be website

Hooked Hooked Hooked Hooked Hooked Hooked Hooked Hooked Hooked