HONEST Summer Market (Gent)

Gent

What? Tijdens de zomer rijzen de pop-upbars als paddenstoelen uit de grond. HONEST, een nieuw bio drankje op basis van kruidenthee, laat z’n lancering op de Belgische markt niet onopgemerkt voorbij gaan en gooit het over een andere boeg met hun HONEST Summer Market. Het is een uniek tweedaags event waarop verschillende ‘marktkramers’ hun koopwaren aanbieden. Een échte markt dus, met allerhande lokale, artisanale en (ecologische) producten, van food tot fashion en design. Ambassadrice van de Gentse editie is illustratrice Eva Mouton, onder meer Nunchi, Madam Bakster, Blomm, The Pop Shop en Stampilon zullen haar vergezellen met een eigen marktkraam. Stuk voor stuk zijn het kleine, lokale ondernemers die binnen het rijtje bio, eco en (hoe kan het ook anders) honest passen.

Looks? Een échte markt? Die is vooral gezellig. En dat heeft HONEST goed begrepen, de marktkraampjes bleven eenvoudig en bestaan uit blank steigerhout en kleurrijke details. Het geheel bevindt zich in een groene oase met slingers van warm licht. Locatie van dienst is een plek met een geschiedenis: de Gentse Braempoort, een voormalige winkelgalerij die binnenkort z’n tweede leven begint als hotel.

What else? Gent bijt de spits af tijdens het eerste weekend van juli. Daarna kun je op 8 en 9 juli samen met Noémie Wolfs tien eerlijke ondernemers ontdekken op de Honest Summer Market in Antwerpen. De derde en laatste Honest Summer Market vindt plaats op 26 en 27 augustus in Luik onder het toeziend oog van blogster Charlotte Maquet (From Liège With Love). Ideaal voor een weekendje weg!

Info? Geopend op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli van 11 u. tot 19 u.
De HONEST Summer Market in Antwerpen gaat door op 7 en 8 juli, in Luik op 26 en 27 augustus.

Braempoort, Brabantdam 35
9000 Gent

» Bekijk op kaart

sethandbarry@drinkhonest.be website

HONEST Summer Market (Gent) HONEST Summer Market (Gent) HONEST Summer Market (Gent) HONEST Summer Market (Gent)