HONEST SUMMER MARKET (ANTWERPEN)

Antwerpen

What? Tijdens de zomer rijzen de pop-upbars als paddenstoelen uit de grond. HONEST, een nieuw bio drankje op basis van kruidenthee, laat z’n lancering op de Belgische markt niet onopgemerkt voorbij gaan en gooit het over een andere boeg met hun HONEST Summer Market. Het is een uniek tweedaags event waarop verschillende ‘marktkramers’ hun koopwaren aanbieden en dat in verschillende steden. Een échte markt dus, met allerlei lokale, artisanale en (ecologische) producten, van food tot fashion en design. Ambassadrice van de Antwerpse editie is Noémie Wolfs. Onder meer Kaartblanche, Hoeked Doughnuts, Wildflowers and Wodka, Tartelies en Pluto On The Moon zullen haar vergezellen met een eigen marktkraam. Stuk voor stuk zijn het kleine, lokale ondernemers die binnen het rijtje bio, eco en (hoe kan het ook anders) honest passen.

Looks? Een échte markt? Die is vooral gezellig. En dat heeft HONEST goed begrepen, de marktkraampjes bleven eenvoudig en bestaan uit blank steigerhout en kleurrijke details. Het geheel bevindt zich in een groene oase met slingers van warm licht. Locatie van dienst in Antwerpen is Plein Publiek: de serre vormt een prachtig decor voor deze eigentijdse markt.

What else? De eerste editie in Gent was een groot succes, de tweede gaat door op 8 en 9 juli in Antwerpen. De derde Honest Summer Market vindt plaats op 26 en 27 augustus in Luik onder het toeziend oog van blogster Charlotte Maquet (From Liège With Love). Ideaal voor een weekendje weg!

Info? Doorlopend geopend op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli van 11 u. tot 19 u.

Van Craesbeeckstraat 33
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

website

HONEST SUMMER MARKET (ANTWERPEN) HONEST SUMMER MARKET (ANTWERPEN) HONEST SUMMER MARKET (ANTWERPEN) HONEST SUMMER MARKET (ANTWERPEN) HONEST SUMMER MARKET (ANTWERPEN) HONEST SUMMER MARKET (ANTWERPEN)