Hoeked Doughnuts - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Hoeked Doughnuts

Antwerpen

What? Hoeked Doughnuts heeft zijn naam niet zomaar gekozen. De kraakverse handmade doughnuts van bakkers Joris en Caroline zijn namelijk niet rond, maar vierkant! Het koppel haalde de boter voor dit originele concept in New York, het walhalla voor doughnut lovers. Amper één blik in de toonbank is voldoende om je te laten verleiden door klassiekers als ‘Vanilla Glaze’, ‘Chocolate’ en ‘Blueberry’ in vrolijke pastelkleuren. Ook voor specials als ‘Cinnamon Sugar’, ‘Salted Caramel’, ‘Speculoos’ en ‘Matcha Ganache’ ben je bij Hoeked aan het juiste adres – nu ook in Gent, trouwens!

Looks? Het pand waarin Hoeked Dougnuts gevestigd is, ligt midden in de Antwerpse shoppingbuurt. Bestellen doe je tussen het shoppen door makkelijk aan het take-away raam, maar vergeet zeker geen kijkje te nemen binnen in de shop. Het Antwerpse designduo Pinkeye nam het concept en de branding voor hun rekening. De zwart-witte vloer werd behouden. De rest van het interieur werd afgewerkt met pastelkleuren als vanille, pistache en framboos. Een neonlamp in de hoek (where else) dient als Instagrammable eyecatcher.

What else? Naast het vast assortiment aan lekkers is er ook een wisselend aanbod met hartige ‘guest doughnuts’ of kan je kiezen voor donuts met speltmeergranenbloem of zonder suiker en lactose. Probeer er zeker ook Joris en Caroline’s eigen versies van de ‘Boule de Berlin’ of ‘Crème Brûlée’.

Info? Een donut zonder vulling kost € 2,90. Voor 50 cent extra, krijg je een gevulde donut. Good to know: studenten krijgen korting. Openingsuren: 7u30u tot 17u30 (tenzij uitverkocht). Gesloten op zondag en maandag (tenzij op koopzondag). Een bestelling plaatsen kan ook via Deliveroo of via mail: info@hoeked.be

 

Oudaan 4
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

032323847 info@hoeked.be website

Hoeked Doughnuts Hoeked Doughnuts Hoeked Doughnuts Hoeked Doughnuts Hoeked Doughnuts Hoeked Doughnuts Hoeked Doughnuts