Hier eet je de beste burgers van het land - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Artikel

Hier eet je de beste burgers van het land

Jack Premium Burgers

Gent

Jack Premium Burgers is één van die recente paddenstoelen in burgerland. Jack’s motto: als je iets doet, doe het dan goed. Hier staat iemand die je vriendelijk verwelkomt en laat kennis maken met 100% Charolais-rundsvlees of biologische hazelnootburgers.

Meer info

Il Cardinale

Mechelen

Thank God for burgers… In hartje Mechelen, recht tegenover het aartsbisschoppelijk paleis, rolt dit zinnetje van je tong. Na het verorberen van de burger uiteraard. Hier zie je een muur vol Mariabeeldjes en proef je burgers als The GodfatherTwinzie Jesus en Holy Guacamole.

Meer info

Manhattn’s

Brussel

Hier waan je je even in New York. Het kan ook niet anders: de gebroerders Vandermeulen hebben ervaring in de foodscene van het échte Manhattan. Bestellen doe je hier even efficïent als bij MacDo: aanschuiven aan de toonbank en aan je tafeltje wachten tot alles klaar is.

Meer info

Jilles

Gent

Jilles was het eerste gourmet bugerrestaurant in Gent en zoveel jaren later is de plek nog steeds een referentie voor elke burgerliefhebber. Bij elke burgercreatie wordt ook nog eens een bier gesuggesteerd – want dat past er eigenlijk beter bij dan een frisdrank!

Meer info

Ellis Gourmet Burger

Leuven

Ze openden nog maar net hun achtste (!) vestiging in ons land en het is al een succes. De studenten van Leuven kunnen nu ook genieten van kwalitatieve gourmetburgers bij Ellis in een strak interieur met leuke tekeningen aan de muur als eyecatcher én menukaart.

Meer info

Paul's Boutique

Antwerpen

Deze keten opende nog maar pas een filiaal in ’t Stad. Na het succes in steden als Kortrijk en Gent vallen de burgers van Paul ook hier in de smaak. Hier vind je een ruim aanbod aan kip-, runds-, vis- en veggieburgers mét huisbereide sauzen en exotische dranken.

Meer info
pauls boutique newplacestobe

Burgers & Booze

Antwerpen

Gekke burgers, verrassende cocktails én shots: de ideale combinatie volgens ons! Bij Burgers & Booze proefde je tot voor kort van de allereerste volledig zwarte burger, nu kan je er terecht voor een ‘Notorious P.I.G.’ of een ‘Bun Laden’. Aan jou om te ontdekken wat dat juist inhoudt…

Meer info
burgers & booze newplacestobe