Het Moment - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Het Moment

Gent

What? Het Moment, eigenlijk voluit ‘Geniet van het moment’, staat voor – je raadt het al – volop genieten van wat je voorgeschoteld krijgt, de setting én je gezelschap. Valentine Wanders is de bezielster van de zaak, haar naam zou wel eens een belletje kunnen doen rinkelen bij menig Gentse koffiedrinker: als topbarista stond ze al in zaken als Simon Says, Café Labath en De Superette. Nu gaat ze ‘eindelijk’ voor haar eigen zaak. Niet enkel (steengoede) koffie staat op de kaart, ook voor een licht ontbijt, frisse lunch of stevig aperitief ben je aan het juiste adres.

Looks? De Gentse Burgstraat wandel je niet voorbij zonder een blik te werpen op de middeleeuwse burcht het Gravensteen. Het pand waar Het Moment in huist, is net iets minder oud, maar allures van het voormalige veilinghuis zijn minstens even royaal. Valentine liet de ruimtes opfrissen zonder de authentieke elementen te verliezen. Zodra de zon schijnt, kan je terecht op het terras.

What else? Volleerd boekenwurm of hoogtijd om er eens een (of meerdere) open te slaan? Dan is het ogen uitkijken bij Het Moment, een rek vol boeken biedt voor ieder wat wils!

Info? Geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9 u. tot 20 u. Op zondag van 10 u. tot 18 u. Maandag en dinsdag gesloten.

Het Moment Het Moment Het Moment Het Moment Het Moment Het Moment Het Moment Het Moment Het Moment