Het eerste Newplacestobe Festival was een succes! - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Het eerste Newplacestobe Festival was een succes!

Wat was dat?!

Het eerste Newplacestobe Festival was met enkele duizenden bezoekers een héél groot succes. Zelfs op zondag, bij een weer om geen hond door te jagen, kwamen jullie ons festival massaal bezoeken! Het was een drukke driedaagse en jullie kwamen van ver – zelfs toeristen vonden de weg. Met talrijke bezoekers van over het hele land (zelfs vanuit het verre Limburg). Ook voor de deelnemende zaken was het een overdonderend succes: hun zaak stond extra in de spotlights en ze kregen enorm veel mensen over de vloer. Daarnaast kregen we ook heel wat media-aandacht met artikels in onder meer Het Laatste Nieuws, De Morgen Magazine en Weekend Knack.

Dat deed ons zin krijgen in meer, dus wie weet komen we snel terug met een nieuw Festival!?

We stuurden natuurlijk een fotograaf op pad om alle leuke activiteiten én bezoekers op beeld vast te leggen. Hiernaast vind je alvast een voorsmaakje. Op onze Facebookpagina kan je meer foto’s terugvinden en wie weet … vind je jezelf terug? Taggen is toegestaan!

PS: er is ook nog een legendarische Newplacestobe Festival Aftermovie in de maak – stay tuned! 

Gouvernement 7

» Bekijk op kaart

Facebook

Het eerste Newplacestobe Festival was een succes! Het eerste Newplacestobe Festival was een succes! Het eerste Newplacestobe Festival was een succes! Het eerste Newplacestobe Festival was een succes!