Helen B - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Helen B

Gent

What? In Helen B vind je van alles: illustraties, porselein, kledij, interieuraccessoires, kaartjes, posters, sieraden, meubilair, verlichting… Helen Blanchaert is de enthousiaste duizendpoot achter de semi-gelijknamige winkel en haalt haar inspiratie uit het dagelijkse leven, door een warme ontmoeting of gewoon ergens onderweg. Niet enkel haar eigen werk, maar ook dat van haar ‘vrienden’ krijgt er een gekoesterd plekje. Helen werkt namelijk nauw samen met ontwerpers, merken en creatieve zielen, wereldwijd. De ontwerpen of objecten zijn uniek, stijlvol en hip. Het zijn stuk voor stuk producten die, om eender welke reden, een grootse betekenis kunnen hebben.

Looks? Kleine dingen kunnen groots zijn. Dat lees je dan ook op het etalage raam van Helen B. Ook op het gebied van interieur is die slogan van toepassing. Het winkeltje is compact, maar toch overzichtelijk. Enkele authentieke elementen bleven bewaard, zoals de houten balken, en voegen karakter toe aan het geheel.

What else? Wie graag zelf eens aan de slag wil gaan met porselein en illustraties, kan de kneepjes van het vak bij Helen leren. Van tekenen op keramiek tot het maken van papierporselein… In Helen B creëer je. Punt.

Info? Open van woensdag t.e.m. zaterdag van 10 u. tot 18 u. Zondag van 11 u. tot 13 u. Maandag en dinsdag gesloten.

 

Bij Sint-Jacobs 6-7
9000 Gent

» Bekijk op kaart

+32(0)477 97 20 24 info@helenb.be website Facebook

Helen B Helen B Helen B Helen B Helen B Helen B Helen B Helen B Helen B