Helabar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Helabar

Hasselt

What? Helabar is een totaalconcept: overdag drink je er een kop koffie of een glas wijn en snuister je in de winkel tussen design en accessoires van onder meer Pieter Stockmans, ’s avonds maakt de koffie plaats voor cocktails en transformeert de winkel in een bar met loungemuziek in een gezellige setting. Het concept is van de hand van een Belgisch/Nederlands trio: Comosie (Leen Thys & Christiaan Kastrop), Lutio (Bram Brekelmans & Eveline Klarenaar) & Bar Louwie (Lou Claessens).

Looks? Hip design en een warme Scandinavische look vermengen zich moeiteloos in Helabar. Tot rust komen doe je tussen warm hout, zachte dierenvellen en een gezellig haardvuur. In de koffiebar en winkel gaat het er iets creatiever aan toe en kan je je ogen de kost geven aan leuke details.

What else? Helabar zal het énige pand zijn in België die de mogelijkheid krijgt om de “You are wanderful – Limited Sonja Edition Box”, een initiatief van de Provincie Limburg en Cultuurplatform Design, te verkopen – een ambitieus en bijzonder boek vergezeld van twee koffiekopjes gecreëerd door bekende illustratoren.

Info? Geopend van 10 u. tot 18 u. als winkel en café, ’s avonds tot 1 u. als cocktailbar. Gesloten op zondag, maandag en dinsdag.

Minderbroederstraat 5
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

info@lutio.nl

Helabar Hasselt Helabar Helabar Helabar Helabar Helabar Helabar Helabar Helabar Helabar