Haven - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Haven

Antwerpen

What? HAVEN is de allereerste pop-up surfshop in België, en dat in een stad zonder kust… Maar onder meer New York, Parijs, Londen, Amsterdam en Tokio gingen Antwerpen al voor. Haven wil de ‘stedelijke surfer’ bedienen. Het traditionele beeld van van de surfshop wordt overboord gegooid: niet enkel surfbenodigdheden maar ook muziek, mode, design, kunst in alle vormen en outdoor komen aan bod. Naast golfsurfers kan dus iedereen met een affiniteit voor mooie en unieke items zijn weg naar HAVEN vinden!

Looks? HAVEN is een ontmoetingsplaats voor gelijkgezinden, dat zie je ook in het interieur: de look and feel van de zaak ademt hipheid. Het hoekpand in de Nationalestraat is ruim en lichtrijk, maar toch zeer minimalistisch ingericht. Hout en sanseveria’s zorgen voor de Scandinavische toets, maar ook de surfplanken en foto’s brengen je instant naar het buitenland.

What else? HAVEN pakt uit met een selectie mannenlabels die tot op vandaag niet beschikbaar waren in België. Brands als ‘Oh Dawn’ (Kopenhagen) en ‘WAIT’ (Parijs) laten een nieuwe wind waaien door de surf industrie, met veel meer aandacht voor ecologie en fashion.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. zaterdag van 11 u. tot 18 u.

Nationalestraat 162-164
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

info@havensurf.com website

Haven Haven Haven Haven Haven Haven Haven Haven Haven Haven