Hangar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Hangar

Amsterdam

What? Amsterdam Noord is al langer booming en dat heeft alles te maken met het vernieuwende horecalandschap. Zo is er sinds kort resto/bar Hangar: een loods aan het water waar je terecht kan voor seizoensgebonden, pure gerechten waarbij de nadruk ligt op de mediterrane keuken. Exotische kruiden worden niet geschuwd, net als Franse, Italiaanse of Noord-Afrikaanse accenten. Eigenaars Jop Pollmann en Tim Immers (eigenaar Bar Mastouche) wouden iets speciaals neerzetten en dat is hen bij deze gelukt.

Looks? Hangar is geen rechttoe rechtaan loods, integendeel. Styling expert Stella Willing zette haar schouders onder het interieur met als resultaat een concept dat nog het best te omschrijven valt als a beautiful mess. Het rauwe gevoel van een industriële loods blijft behouden, het interieur is stijlvol en warm dankzij een mix van materialen (hout, staal, messing en marmer) in matching colours. Vintage kroonluchters, spiegels en een messing bar (ontworpen door interieur designer Robin Sluizer), groene marmeren tafels en een lange, gemeenschappelijke tafel van ruim 3 meter, maken Hangar dé plek waar je de hele dag kan blijven zitten.

What else? Een pontje legt aan vlak voor de deur: een ervaring op zich om de drukke binnenstad te verlaten en via het water naar Hangar te komen. Het enorme terras (1000m2) is tijdens de zomer een grote troef!

Info? Dagelijks open van 17 u. tot 24 u.

Aambeeldstraat 36
1021 Amsterdam

» Bekijk op kaart

+31 20 363 86 57 reserveren@hangar.amsterdam website

hangar Hangar Hangar Hangar Hangar Hangar Hangar Hangar Hangar