Hands on Gaston

Gent

What? Nu het warme weer voorbij is, ruilt de Gentse rooftopbar Gaston het zonnige terras tijdens de wintermaanden in voor een serre. In Hands on Gaston – de feeërieke winterversie van de dakbar – geniet je van ambachtelijke, kwalitatieve en lokaal geïnspireerde gerechten. En dat voor zowel de kleine als grote honger, een greep uit het aanbod: apero bordjes (al dan niet gemengd), croque ‘Gaston’, pasta ragu, varkenswangetjes … Ook koffie en taart van Julie’s House ontbreken niet, om die laatste honger te stillen.

Looks? Hands on Gaston bevindt zich op de begane grond van het Gentse Design Museum, in een serre, veel lichtinval dus. Het serregevoel blijft optimaal behouden door de botanische toets in de vorm van planten. Het grootste kleuraccent is te vinden op de grond, de houten plankenvloer kreeg een opvallende blauwe kleur. Gezellige verlichting maakt de boel instant-Pinterest-gezellig en brengt Kerstmis meteen wat dichterbij.

What else? In het Design Museum ontdek je in dezelfde periode ‘Hands on Design’, een tentoonstelling die het artisanale van vandaag belicht. Nieuwe machines en technologieën maken de ambacht opnieuw economisch rendabel en dat zorgt voor nieuwe creativiteit en mogelijkheden waar vakmanschap nog steeds telt. Twee vliegen in een klap te bezoeken dus!

Info? Geopend van woensdag tot zondag van 11 u. tot 18 u. Open tot 5 maart 2017.

Jan Breydelstraat 5
9000 Gent

» Bekijk op kaart

+32 (0)9 277 92 72 info@coeurcatering.be website

Hands on Gaston Hands on Gaston Hands on Gaston Hands on Gaston Hands on Gaston