Guzzi's - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Guzzi’s

Antwerp

What? Het centrum van Antwerpen is een Italiaanse hotspot rijker: in Guzzi’s proef je la bella Italia in de vorm van een authentieke piadina; een alledaagse broodspecialiteit uit het Zuiderse Emilia Romagna, gevuld met typische lekkernijen als Italiaanse charcutereie, kazen, kip, gerookte zalm, allerlei groenten of zelfs met truffel … Voor de zoetbekken onder ons zijn er Piadina’s met Nutella en zoet gerookte amandelen, aardbeienconfituur of speculaaspasta. Het platte, krokante en vers gebakken flatbread doet door de textuur en rode vorm denken aan een pizza maar is iets dunner en krokanter.

Looks? De eerste vestiging van Guzzi’s bevindt zich op de herboren Suikerrui met terras en zicht op stadhuis, Grote Markt en kathedraal – centraler kan bijna niet. Een frisse, cleane look tekent het interieur: wit en een helderblauw zetten de toon. Let op enkele details, ze leggen de link naar de gezellige Italiaanse dorpjes.

What else? Bij Guzzi’s kies je aan de toog uit een menu met tien verschillende piadine die ter plaatste gebakken worden. Wat men ook bestelt, binnen de vijf minuten worden de vers gebakken Piadina’s aan tafel geserveerd. Een “tafel tracker” vertelt aan de bediening waar de gast zich heeft neer genesteld. Ook dat is een eigentijds aspect van (hoogstaand) comfortfood.

Info? Geopend van zondag tot en met donderdag van 8 u. tot 21 u, vrijdagavond en zaterdagavond tot ‘de deuren toegaan’.

Suikerrui 32
2000 Antwerp

» Bekijk op kaart

info@guzzis.be website

Guzzi Newplacestobe Guzzi’s Guzzi’s Guzzi’s Guzzi’s