Gunpowder & Smoke - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Gunpowder & Smoke

Gent

What? Een funky interieur, een bar, good vibes én gelijkgezinden, daar staat Gunpowder & Smoke voor. Het is een coworking space voor mensen die ondervonden hebben dat de muren van hun home office niet terugpraten, creativo’s die wat inspiratie zoeken of gewoon voor wie een efficiënte en hippe werkplek zoekt. Eén keer per maand zullen er guest bartending sessies worden georganiseerd waarbij bartenders Gunpowder & Smoke zullen hosten.

Looks? De look and feel van Gunpowder & Smoke doet denken aan een Berlijnse bar (Gunpowder & Smoke is niet toevallig ook de naam van een cocktail, een twist op de klassieke whiskey sour), maar even goed voel je je thuis door de gemoedelijke sfeer die er hangt. Het historische woonpand in de opkomende Gentse Ottogracht werd een eclectisch geheel: een houtlook, marmerprints en botanical sfeertje gaan er hand in hand. Bij goed weer kan je terecht op het pop-up terras.

What else? Oprichtster Femke Vandevelde begon niet zomaar een coworking space; het is uit haar eigen ervaring als foodjournaliste dat ze de nood voelde een plek als Gunpowder & Smoke op te richten.

Info? Er zijn drie ‘fixed desks’ per drie maand te huur en er is ook een online reserveringssysteem voor de ‘losse seats’. Die eerste groep kan op gelijk welk moment binnen, de coworkers die online reserveren zijn welkom van 8 u. 30 tot 18 u. 30.

Foto’s: Thomas De Bruyne, Cafeïne. Ellen Van Acker.

Ottogracht 42
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0474 85 36 27 hello@gunpowderandsmoke.com website

Gunpowder & Smoke Gunpowder & Smoke Gunpowder & Smoke Gunpowder & Smoke Gunpowder & Smoke Gunpowder & Smoke Gunpowder & Smoke Gunpowder & Smoke