Guess - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Guess

Antwerpen

What? De nieuwste Guess-store in hartje Antwerpen is uniek: de winkel is een digital boutique conceptstore, de eerste in Europa van het merk. Video’s zetten eerdere collecties van Guess in de kijker en stellen de nieuwste interactieve gepersonaliseerde services voor. Bij elk artikel hoort een radiofrequentie-identificatiechip met daarop alle informatie over de kledij en accessoires. Via touchscreens in de winkel kunnen klanten browsen door de collecties en plaatsnemen in een digitale paskamer.

Looks? Een strak wit interieur en heldere doorschijnende lampen vormen het interieur van de winkel. Accessoires worden opvallend tentoongesteld en verlicht door spitse plexiglas-lampen. Glanzend wit contrasteert fel met onbewerkt hout en ijzer van de tafels en de grijze cementen vloer.

What else? Guess wil de snelheid van online winkelen combineren met de zintuigelijke en ‘menselijke’ dimensie van een fysieke winkel. Kortom: de barrière tussen de digitale en fysieke wereld verkleinen. Gratis wifi in heel de winkel kon uiteraard niet ontbreken.

Info? Open van maandag tot zaterdag van 10 u. tot 18 u.

Leysstraat 20 - 26
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

+32032319063 website

Guess Guess Guess Guess Guess