Gen'Eat - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Gen’Eat

Deinze

What? Zin in gezond? Dan is ontbijt-, wrap- en saladebar Gen’eat iets voor jou. ‘Healthy food in a fast way’ is de leuze van deze foodbar. Eigenares Lynn, die altijd al een passie had voor gezond en lekker eten, is de bezielster van dit knusse eethuisje. In hartje Deinze smul je van haar verschillende rijkelijk belegde wraps, verse sapjes, salades en desserts. Ook voor koffie- of theekransjes kan je bij Gen’eat terecht. Ontbijt, brunch of lunch eet je binnen of buiten op het terrasje vooraan.

Looks? Dit gezond miniparadijsje ligt midden in de Tolpoortstraat, één van de hoofdstraten van Deinze. Witte muren, lichthouten banken en een toog met krukjes worden voorzien van roze en blauwe kussens en accessoires. Klein maar fijn, minimalistisch en een staaltje Pinterest-sfeer vormen het interieur. Door het grote open raam aan de voorkant komt er veel licht binnen.

What else? Gen’eat serveert verse taarten van Madam Bakster. Deze guilt-free desserts zijn gemaakt op basis van plantaardige producten. Als de foodbar vol zit of bij gebrek aan tijd, kunnen de wraps ook meegenomen worden. That’s a wrap!

Info? Open van woensdag tot vrijdag van 8 u. 30 tot 16 u. Op zaterdag van 9 u. tot 16 u.

Tolpoortstraat 31
9800 Deinze

» Bekijk op kaart

093108311 ilovegeneat@outlook.com website

Gen’Eat Gen’Eat Gen’Eat Gen’Eat Gen’Eat