Gastro Henri - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Gastro Henri

Roeselare

What? In Roeselare kan je genieten van een gastro-henrische belevenis in Gastro Henri. Jonas Aernout en zijn team zorgen dagelijks voor een kraakverse lunch en diner. In de vorm van tapas serveert de jonge chef ’s avonds food to share, ideaal om van alles wat te proeven en delen met je tafelgenoten. Kiezen doe je à la carte, maar een complete ervaring heb je met het to share-menu dat uit zes gangen bestaat en het beste uit de keuken serveert: van langoustinecarpaccio met avocado en rode biet tot rode poon filet met jus van kreeft, romanesco, venkel en fettucine.

Looks? De hangende koperen lampen en gloeilampen, de houten accenten, de oranje details en de brick wall geven Gastro Henri een cosy look met een vintage touch. Deze touch wordt versterkt door onder andere een oud ventilatorrooster dat aan de brick wall hangt, een krat met lege melkflesjes, en een oranje retroklok. Nostalgie! Het spel van hoge tafels met barkrukken en tafels op normale hoogte geven een extraatje aan het interieur.

What else? Gastro Henri draagt versheid van de producten hoog in het vaandel. Daarom kunnen de menu’s van dag tot dag licht variëren. Het restaurant heeft zijn naam niet gestolen, het ligt namelijk in de Henri Horriestraat.

Info? Open van 11 u. 30 tot 14 u. en van 18 u. 30 tot 22 u. Gesloten op zondag en maandag.

Henri Horriestraat 6
8800 Roeselare

» Bekijk op kaart

051 22 05 22 info@gastrohenri.be website

Gastro Henri Gastro Henri Gastro Henri Gastro Henri Gastro Henri