Gaston - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Gaston

Gent

What? Stilaan een klassieker onder de Gentse zomerbars.  Het beproefde recept blijft: een rooftopbar (met een spectaculair zicht op de Gentse skyline) waar je tijdens de zomermaanden geniet van een slow cocktail, een lichte lunch of uitgebreid diner. Denk: Belgisch-Franse klassiekers met een hoek af, maar evengoed ga je er voor doodgewone maar lekkere huisbereide garnaalkroketjes.

Looks? Bij Gaston beleef je de drukte van de stad vanop een afstand: het grote terras bevindt zich op het dak van de oude Galvestonfabriek. Door de mix van stijlen is er voor ieder wat wils: het Zuid-Franse gevoel krijg je op het terras en in de petanque-coté, de bar brengt je meteen in tiki-sfeer en binnen loopt het klassiek tafelen moeiteloos samen met het vintage meubilair. Dit jaar komt daar nog het strandgevoel bij: een strandcabine, strandstoelen en een klein ‘zandstrand’ do the trick.

What else? De overige maanden is rooftop bar Gaston te huur voor privé- en bedrijfsevents.

Info? Open van juli tot eind augustus. In het restaurant kan je terecht van dinsdag tot en met vrijdag van 12 uur tot 14 uur en van 18 uur tot 21u30. Zaterdag van 18 uur tot 21u30. Zondag van 12 uur tot 14 uur. De bar is doorlopend open.

Hurstweg 8
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0496 10 92 09 gaston@coeurcatering.be website

Gaston Gaston Gaston Gaston Gaston Gaston