Full Circle Coffee - New places to be

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Full Circle Coffee

Gent

What? Na aanhoudend succes in pop-up-versie, vonden koffiefanaten en bezielers van de zaak Yf en Elke het tijd voor een vaste stek: Full Circle Coffee is de eerste 100% plant based coffee bar in België én gespecialiseerd in filterkoffie. Een cappuccino drink je hier dus niet met koemelk, wel met havermelk. Naast verse koffie van de Amsterdamse topbranderij White Label Coffee, vind je nog ander lekkers op de kaart: koffiekoeken van bakkerij Frimout, lichte lunchgerechtjes van Moor&Moor en plantaardige zoetigheden van Vegamuze.

Looks? Full Circle Coffee bevindt zich in een lichtrijk pand in de Gentse Zuidstationstraat. Met grootse mediabibliotheek De Krook vlakbij, de ideale locatie om menig student of boekenwurm van een stevige kop koffie te voorzien. De inrichting is eenvoudig: een jonge look and feel door de witte tegels, betonlook en hout voeren verder de boventoon. Neerploffen doe je in de retro fauteuils, maar bij beter weer kan je terecht op het zonnige terras.

What else? De mosterd voor de naam van de zaak haalden de eigenaars in IJsland: daar betekent ‘de Full Circle doen’ dat je de enige autostrade van het land helemaal rondrijdt, een eerbetoon aan de huwelijksreis van Yf en Elke.

Info? Dagelijks geopend. Op weekdagen van 7 u. 30 tot 18 u, tijdens het weekend en feestdagen van 10 u. tot 18 u, tijdens schoolvakanties van 8 u. 30 tot 18 u.

Zuidstationstraat 5
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0477748613 fullcircleghent@gmail.com Facebook

Full Circle Coffee Full Circle Coffee Full Circle Coffee Full Circle Coffee Full Circle Coffee Full Circle Coffee Full Circle Coffee Full Circle Coffee Full Circle Coffee