Fragma - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Fragma

Leuven

What? Het begrip ‘a hidden gem’ lijkt wel uitgevonden voor deze plek. Gelegen aan de Leuvense Bondgenotenlaan, maar goed verstoken van de drukte. Niet onlogisch, want Fragma is te vinden achterin een veertig meter diepe tuin, omgeven door bomen en verschillende terrassen.

Looks? De grote tuin, de diverse terrassen die fragmentarisch (Fragma) opgebouwd zijn, de trapsgewijze opdeling tussen tuin en pand: het vormt een verbluffend geheel. Het interieur straalt een zekere bruutheid uit, door de combinatie van de ruwe grijze afwerking op de muren, zwart staal en blank hout. Het tegendraadse motief in de vloer zorgt voor een zekere dynamiek, terwijl de oude marmeren haard en de sierlijsten aan het plafond een statigheid aan het geheel geven.

What else? Aan de eetcounter krijg je gerechten die afwijken van het menu. Hier proef je try-outs en speelt interactiviteit een rol.

Info? Zondag en maandag gesloten. Dinsdag tot donderdag van 12 uur tot 14 uur en van 19 uur tot 21 uur, vrijdag tot 21u30. Zaterdag van 19 uur tot 21u30.

Bondgenotenlaan 114
3000 Leuven

» Bekijk op kaart

016 90 66 12 info@restaurantfragma.be website Facebook

Fragma Fragma Fragma Fragma Fragma