Fosbury & Sons - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Fosbury & Sons

Antwerpen

What? Fosbury & Sons is een indrukwekkende coworking-spot in de WATT-toren in Antwerpen. Het is een professionele werkplek waar ondernemers, digital nomads en kleine of grotere bedrijven samenkomen. Naast de verschillende werkformules en inspirerende ruimtes, kan je hier als coworking-lid ook dagelijks terecht voor uitgebreid ontbijt, premium coffee en gezonde lunch geserveerd door Coffeelabs. Bezielers Stijn en Maarten noemen het graag ‘de renaissance van het werken’: een nieuwe manier van werken die focust op de behoeftes van de generatie van vandaag.

Looks? Fosbury & Sons neemt maar liefst 3000 m2 in beslag op de eerste verdieping van de voormalige Electrabel-toren (gebouwd in 1958). Een imposante ruimte ondersteund door betonnen zuilen en met 6 meter hoge ramen die uitkijken op het groene Koning Albertpark. Het interieur (gecreëerd door Going East die onder meer de Veranda onder handen nam) is een mix tussen oud en nieuw. Pure materialen, oog voor detail en een etnische touch maken het geheel af. Geen klassieke bureaus hier, wel een imponerende lobby, grote werktafels, gezellige zithoeken en een heleboel open of gesloten werplekken. Fosbury & Sons is een plek die bruisend New York ademt en tergelijkertijd ook ademruimte geeft.

What else? Naast interessante lezingen en leuke events volgen, kunnen leden gebruik maken van de bibliotheek en Sennheiser-headphones of aan sportlessen deelnemen.

Info? Leden hebben 24/7 toegang. Coffeelabs is open van 8 u. tot 17 u. op weekdagen. In het weekend gesloten.

 

Foto’s: Frederik Vercruysse

Mechelsesteenweg 271
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

info@fosburyandsons.com

Fosbury & Sons Fosbury & Sons Fosbury & Sons