Fork

Brussel

What? Fork Foods & Goods is een conceptstore: winkel, delicatessenzaak én snackbar onder één dak. Je eet er eenvoudige maar dagverse en huisbereide gerechten (quiches, salades, soep, pasta’s, gebak), zoveel mogelijk bereid met lokale producten. Er is een ruime selectie Belgische bieren en de wijnen komen van kleine, onafhankelijke wijnhuizen uit Italië, Switzerland en Frankrijk. Je vind er heel wat goodies voor fietsliefhebbers en Fork is ook authorized dealer van FREITAG: kleurrijke accessoires (zoals tassen, sleeves, covers, portefeuilles en rugzakken) handgemaakt van vrachtwagenzeilen – écht waar. Elk stuk is uniek. Net als de enthousiaste uitbaatser: Dorothée is een voormalige elektromecanicien van Sabena, later pilote en nu dus Fork-bezielster.

Looks? Bij Fork geldt less is more: het interieur is eenvoudig en strak, maar oogt zeer ruim en licht. Het interieur is Scandinavisch getint, maar de vloer bleef van beton. De grote ramen zijn een pluspunt en tijdens de zomer kan je terecht op het gezellige en kleurrijke terras.

What else? Fork kan je ook afhuren voor privé events, tot max. 50 personen. Op donderdag komt er een apero-DJ.

Info? Open van dinsdag tot woensdag van 12 u. tot 15 u. Donderdag en vrijdag van 12 u. tot 15 u. en van 18 u. tot 22 u. Zaterdag doorlopend van 12 u. tot 22 u. Zondag en maandag gesloten.

Papenvest 13
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

02 201 77 70 hello@fork-bxl.be website

Fork Fork Fork Fork Fork Fork Fork Fork Fork Fork Fork