Fleur de Lys - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Fleur de Lys

Lochristi

What? Restaurant Leys in Lochristi was na ruim 35 jaar klaar voor een gloednieuw concept en dat hadden de gelijknamige zonen goed begrepen. Ze gingen aan de slag met hun creativiteit en liefde voor lekker eten. De locatie van Fleur de Lys bleef dezelfde, maar er werd heel wat love and happiness aan het geheel toegevoegd. Op het menu vind je zowel Vlaamse klassiekers, als internationaal beïnvloede gerechten. De producten zijn steevast van hoge kwaliteit (denk: wagyu beef, zwartpootkip uit Bresse…). Ook in de bar: een 50-tal ginsoorten doen je iets langer twijfelen over het aperitief.

Looks? De voormalige zaak werd in een een nieuw jasje gestoken. Je nestelt je in een klassiek interieur met een moderne twist. Designelementen worden er feilloos afgewisseld met klassevolle eenvoud.

What else? Uniek aan Fleur de Lys is de walk-in wijnkelder. Als klant ga je er helemaal zelf, of samen met je gezelschap, op ontdekking. Kies je favoriete fles of vraag naar een aangepast glas wijn. Het motto bij Fleur de Lys is er trouwens prominent zichtbaar: smile, there’s wine!

Info? Open van woensdag t.e.m. zaterdag. Lunch vanaf 12 u, bar vanaf 18 u. en diner vanaf 19 u. Gesloten op maandag en dinsdag.

 

 

Foto’s: Bart Albrecht

Dorp West 89
9080 Lochristi

» Bekijk op kaart

09 355 86 20 website

Fleur de Lys Fleur de Lys Fleur de Lys Fleur de Lys