Flaneur - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Flaneur

Antwerpen

What? Aan het hippe Zuid in Antwerpen vind je sinds kort Flâneur: dé plek voor spaghetti liefhebbers! Het one-dish-restaurant serveert namelijk enkel spaghetti bolognaise – en dat op drie wijzen. Je kunt er kiezen voor de Classic, Chunky Ragù of de vegetarische versie Pomô, steeds met verse, lokale ingrediënten bereid en met vers gemaakte pasta geserveerd. Bij de spaghetti drink je een van de drie geselecteerde Flâneurwijnen.

Looks? Flâneur huist in een karaktervol pand. Het decor bestaat voornamelijk uit de zwarte en witte kleuren, aangevuld met warme accenten. Verschillende eyecatchers trekken de aandacht, de een al wat subtieler dan de andere. Zo ontdek je er bijvoorbeeld vintage flamingo behang aan de muren en het opvallende semi-see through-dak. Eten in het gezelschap van een boom doe je aan de hogere marmeren tafel, een tikkeltje luxe in het geheel.

What else? De inspiratie voor de naam haalden ze bij de betekenis van het Franse woord flâneur: iemand die rondzwerft door de stad en de straten (en dito leuke plekken) maar wat goed kent.

Info? Open van dinsdag tot zondag van 12 u. tot 14 u. 30 en van 18 u. tot 22 u. Maandag gesloten.

Leopold De Waelstraat 20
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

+32(0)491.125.167 info@flaneur.be website Facebook

Flaneur Flaneur Flaneur Flaneur Flaneur Flaneur Flaneur