firma II - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

firma II

Brussel

What? Na een succesvolle eerste vestiging in Vilvoorde, opent Firma nu ook – tijdelijk – de deuren in hartje Brussel. Firma II draait helemaal rond ‘creëren’ en dus vinden vooral freelancers en jonge bedrijven hun weg naar de minimalistische coworking space. Voeg daar een art space aan toe en je bekomt een indrukwekkend creatief geheel.

Looks? Firma II oogt zo strak en clean dat het haast een tentoonstelling lijkt. Wit en grijs voeren absoluut de boventoon, wat – gepaard met blootliggende pijplijnen – voor een industriële look zorgt. Design meubels staan uitgestald als ware het kunstobjecten in een museum. De occasionele plant breekt het minimalistische plaatje.

What else? Net als in Vilvoorde voorziet Cantine ook hier gezonde food & drinks. Firma II en Cantine II zullen tot 2021 op deze locatie blijven, daarna wordt de site afgebroken en verhuist het concept naar een andere locatie in de hoofdstad. Hou dus zeker onze site in de gaten voor updates.

Info? Firma II opent van maandag tot vrijdag tussen 9u en 18u. Cantine II van maandag tot vrijdag tussen 8u tot 18u – elke eerste zondag van de maand organiseren ze trouwens een brunch die echte de moeite waard is.

Anspachlaan 65
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

02.255.18.40 hello@workatfirma.be website

firma II firma II firma II firma II firma II firma II firma II firma II firma II firma II