Fietsbar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Fietsbar

Hasselt

What? Een fietsherstelplaats, bar én lunchplek onder één dak. Geïnspireerd op gelijkaardige bars in het buitenland, is het nu ook mogelijk om in Hasselt van een goede kop koffie te slurpen terwijl je stalen ros onder handen wordt genomen. Barista Karolien en fietsenhersteller Lucas dragen duurzaamheid hoog in het vaandel, waardoor ze resoluut kiezen voor producten waar ze zelf volledig achter staan. Van biologisch afbreekbare olie voor de fietsen tot groenten en fruit van sociale werkplaats en bioboerderij De Wroeter als verantwoord krachtvoer voor de (amateur)coureurs. Na een pitstop met of zonder lunch vertrek je hier terug met verse jus in de benen.

Looks? Vintage en hedendaags minimalisme vinden mekaar in het interieur van de Fietsbar. De oude gevlekte stenen tegels op de vloer matchen wonderwel met het blanke hout dat zowel aan de bar, tegen de muur als op de tafels terugkomt. Wanneer je binnenkomt kan je ook aan de kleine winkeltoog een babbeltje slaan met fietsenmaker Lukas.

What else? Wie op zoek is naar een nieuwe fancy tweewieler, kan hier terecht voor een echte Roetz-bike. Fietsbar is namelijk exclusieve verdeler van deze bijzondere stadsfietsen die in een Amsterdamse sociale werkplaats gemaakt worden van achtergelaten frames in stations. De Fietsbar staat ook paraat voor fietsleken met allerlei workshops. En wanneer je fiets een groot onderhoud nodig heeft, dan krijg je een vervangfiets aangeboden.

Info? Van dinsdag tot vrijdag geopend van 8 u. tot 18 u. Zaterdag en zondag open van 10 u. tot 18 u. Gesloten op maandag.

Minderbroederstraat 54
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

0484 61 96 62 hallo@fietsbar.com website Facebook

Fietsbar Fietsbar Fietsbar Fietsbar Fietsbar Fietsbar