Ferm - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Ferm

Oostende

What? Ferm is een conceptstore die niet enkel het hart van menig Oostendenaar sneller doet slaan, maar ook mensen van verder weg zonder verpinken naar de badstad lokt. Je vindt er kledij voor hippe dames én heren, interieuraccessoires, illustraties en culinary goodies. De nieuwe wind die Ferm door Oostende blaast, komt recht uit het frisse Noorden: Scandinavische merken staan er namelijk centraal. Zo ontdek je er onder meer ICHI, Minimum, Numph, SamsoeSamsoe – labels die stuk voor stuk no-nonsense en kwaliteit nastreven.

Looks? Winkelen bij Ferm is een verademing. Wit en hout voeren de boventoon in het minimalistische interieur, de betonlook zorgt voor een industriële toets en geeft het geheel – onder begeleiding van de gepaste beats – een stoer kantje. Designaccessoires vormen het decor, van verlichting en rekken tot tafels en zetels aan de paskamers.

What else? Bij Ferm vind je de niet zo alledaagse producten van foodie-goeroe Nicolas Vahé. Hij is een gerenommeerde chef-kok, banketbakker, chocolatier en vooral een krak in het mixen van traditionele recepten en de moderne keuken. Het resultaat? Een uitgebreid gamma aan basisproducten van topkwaliteit die elke keuken én keukenprins(es) tot een hoger niveau tillen – niet vaak te vinden in België, nu dus wel in Oostende.

Info? Geopend van woensdag t.e.m. maandag van 10 u. tot 18 u. 30. Op dinsdag enkel in de namiddag van 13 u. tot 18 u. 30.

Vlaanderenstraat 5
8400 Oostende

059 42 55 60 info@fermclothing.be website Facebook

Ferm Ferm Ferm Ferm Ferm Ferm Ferm Ferm