FERM - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

FERM

Keerbergen

What? FERM Bio Food & Market in Keerbergen (aan de grens van de provincie Vlaams-Brabant met Antwerpen) is één van de eerste bio gecertificeerde restaurants in Vlaanderen. Wat dat betekent? Je kan er 100% biologisch ontbijten, lunchen, winkelen én eten uithalen. FERM kiest voor producten afkomstig van eerlijke handel, producten zonder chemische bestrijding en steunt sociale projecten. Last but not least zorgt een Italiaanse ladychef met internationale keukenexpertise voor de culinaire invulling: kleurrijk, herkenbaar, voedzaam én lekker.

Looks? De zuiverheid in producten vertaalt zich ook in een pure interieurvormgeving. Designstudio Pinkeye zette door het gebruik van ruwe materialen en organische vormen de overtuiging van FERM kracht bij. Terwijl het veelvuldig gebruik van hout en aardse kleuren de plek huiselijk en warm maakt, zorgt de betonlook dan weer voor de stoere toets: een interieur met karakter, dus.

What else? In de winkel kan je tal van (biologisch geteelde) producten mee naar huis nemen om zelf aan de slag te gaan, maar even goed kan je er terecht voor kant-en-klare maaltijden die je enkel nog hoeft op te warmen.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. zaterdag van 8 u. 30 tot 19 u. Lunch is telkens tussen 12 u. en 15 u. Zondag enkel take-out tussen 11 u. en 16 u. Maandag gesloten.

Foto’s: Christophe Van Couteren & Kris Jacobs

Lindenstraat 10
3140 Keerbergen

» Bekijk op kaart

015 34 34 14 website Facebook

FERM FERM FERM FERM FERM FERM FERM FERM FERM FERM FERM FERM FERM