Favoriete Deliveroo's in Leuven - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

Favoriete Deliveroo’s in Leuven

Jullie hebben vast al gezien dat er een Deliveroo-wedstrijd loopt waarbij je maar liefst 3 kortingsbonnen van € 100 en 30 kortingsbonnen van € 30 kan winnen … Neen? Ga dan snel een kijkje nemen op de wedstrijdpagina! Ondertussen ging Newplacestobe de Deliveroo hotspots in Leuven testen, want sinds kort kom je de fietskoeriers van Deliveroo ook tegen in de studentenstad. Ontdek de favorieten van de redactie hieronder. 

Bavet

Leuven

Niets beter dan een goede, stevige spaghetti moeten de uitbaters van ‘fast casual spaghetti chain’ Bavet gedacht hebben. En wie zijn wij om ze ongelijk te geven;  na twee vestigingen in Gent, was Leuven aan de beurt. Het concept? Een ‘fast casual spaghetti chain’ – kortom: hier kom je (snel) je spaghetti eten in een gemoedelijke sfeer. Al situeert Bavet zich eerder in de studentensteden, toch kent de keten ook bij het ‘oudere’ publiek succes. De vijf sauzen zijn dagelijks huisgemaakt en ook verkrijgbaar in take-away.

Meer info

Ellis Gourmet Burger

Leuven

Ellis Gourmet Burger heeft al een indrukwekkend parcours afgelegd in ons land: ooit begon het als een idee op café, maar ondertussen heeft de hamburgerzaak al meermaals haar succes bewezen. Ondertussen opende ze hun achtste vestiging in de oudste en grootste studentenstad van het land, Leuven. De gourmetburgers zijn nog steeds authentiek, gevarieerd en smakelijk. Aan het watertanden gegaan? Bestellen maar!

Meer info

Balls & Glory

Leuven

Na Antwerpen, Gent en Brussel besloot Wim Ballieu ook de Leuvense horeca vervoegen met een Balls & Glory-zaak. De studentenstad mag zich dus voortaan verlekkeren op de bekende gevulde gehaktballen. Het succesvolle concept blijft onveranderd: op het menu vind je dagelijks vier gevulde gehaktballen (varken, kip of vegetarisch) met stoemp of een seizoenssalade. Daarnaast vind je er homemade lemonade, gin-cocktails, een ruim aanbod aan bier en wijn én een ballenfrisco als dessert. En dat alles kan je nu simpelweg bestellen via Deliveroo!

Meer info