Favoriete Deliveroo's in Gent - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

Favoriete Deliveroo’s in Gent

Jullie hebben vast al gezien dat er een Deliveroo-wedstrijd loopt waarbij je maar liefst 3 kortingsbonnen van € 100 en 30 kortingsbonnen van € 30 kan winnen … Neen? Ga dan snel een kijkje nemen op de wedstrijdpagina! Ondertussen ging Newplacestobe de Deliveroo hotspots in Gent testen, ontdek de favorieten van de redactie hieronder. 

Otomat

Gent

Heavenly pizza zoals je het wil: een lichte op steen gebakken bodem, krakende korst en toppings om je vingers bij af te likken. Klassieke en minder klassieke variaties trekken de aandacht op de menukaart: ‘give pears a chance’ met blauwe kaas en peer of misschien een typisch Gentse ‘pizza waterzooi’? Leuk om weten: het deeg wordt met Duvel-gist bereid en bij elke pizza wordt een bepaald biertje gesuggereerd. Foodpairing anno 2017 doen we niet langer met wijn, wel met bier!

Meer info
otomat

Plus+

Gent

Mag het eens heel gezond zijn? Dan moet je beslist bij PLUS+ bestellen. Hier worden de sapjes koud geperst om het allerbeste uit het fruit en de groenten te halen en zijn de salades uitsluitend bereid met kraakverse groenten, granen, peulvruchten en kruiden. En dat alles op seizoensmaat en het liefst zo lokaal mogelijk. Een gezonde afsluiter? Probeer eens een rawfood dessert.

Meer info
plus

De Superette

Gent

Een koffiebar, bakkerij én restaurant onder één dak: dat is De Superette. Het is topchef Kobe Desraumaults die – na sterrenzaak In De Wulf en gastrobistro Vitrine – de handen in elkaar sloeg met de Amerikaanse bakster Sarah Lemke. Het doel was een bakkerij met authentieke houtoven, het resultaat werd veel meer dan dat. In De Superette ga je uitgebreid ontbijten of brunchen, lunchen en dineren in klein of groot gezelschap of ga je een stevige kop koffie drinken met bijhorend stuk gebak. Op de kaart? Zoet of hartig ontbijt, hapjes en tussengerechten (al dan niet om te delen), pizza’s als grotere gerechten en desserts.

Meer info
De superette