Favoriete Deliveroo's in Brussel - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

Favoriete Deliveroo’s in Brussel

Jullie hebben vast al gezien dat er een Deliveroo-wedstrijd loopt waarbij je maar liefst 3 kortingsbonnen van € 100 en 30 kortingsbonnen van € 30 kan winnen … Neen? Ga dan snel een kijkje nemen op de wedstrijdpagina! Ondertussen ging Newplacestobe de Deliveroo hotspots in Brussel testen, ontdek de favorieten van de redactie hieronder. 

Takumi

Brussel

Rue Lesbroussart is stilaan dé place to be voor Japan-minded-foodies en daar heeft Takumi alles mee te maken. De menukaart is heerlijk beknopt maar er is voor ieder wat wils, van de klassieke wakamé en edamamé tot een mooie variatie aan donburi (rijstgerechtje) in vlees- of veggievorm. De typische versbereide gyozas (een soort dumplings) zijn er een schot in de roos én zeer betaalbaar: tien stuks voor tien euro. Bestellen maar!

Meer info
takumi

Luka

Brussel

Home made en vrolijk gekleurd: dat zijn de kernwoorden van LUKA, een nieuwe kantine in Flagey. En dat geldt ook voor de gerechtjes: creatief, biologisch en zowel voor de kleine als iets grotere honger – telkens beïnvloed door verschillende uithoeken van de wereld. Een beetje op reis dus, maar dan gewoon thuis.

Meer info
Luka

Forcado

Brussel

Al in Lissabon geweest? Dan herinner je je vast de bekende pastéis de belem, Portugese romige gebakjes verpakt in een knisperende bladerdeeg. Vader Joaquim Sr. en zoon Joaquim Jr. De Oliveira maakten er hun specialiteit van en dat proef je. Is het tijd voor een tussendoortje of dessert? Dan weet je waar je moet bestellen …

Meer info