Favoriete Deliveroo's in Antwerpen - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

Favoriete Deliveroo’s in Antwerpen

Jullie hebben vast al gezien dat er een Deliveroo-wedstrijd loopt waarbij je maar liefst 3 kortingsbonnen van € 100 en 30 kortingsbonnen van € 30 kan winnen … Neen? Ga dan snel een kijkje nemen op de wedstrijdpagina! Ondertussen ging Newplacestobe de Deliveroo hotspots in Antwerpen testen, ontdek de favorieten van de redactie hieronder. 

Bia Mara

Antwerpen

Fan van vrijdag visdag maar zelf geen kei in het visjes bakken? Dan is Bia Mara redder in nood. Bia Mara staat voor duurzaam gevangen vis, maar dan in een snelle hap. Proef krokante fish & chips van smaakvolle (en soms onbekende) seizoensvis als heek, zeebrasem of rode poon. Aangevuld met een assortiment van verse sauzen, zelf gesneden chips met eigen samengesteld zout en sides als muntige erwtjespuree, knolseldersalade of wakame zorgen voor de final touch.

Meer info

Frank & Brut

Antwerpen

Gourmet fastfood is aan een opmars bezig en dat heeft horecaman Kiarash Nabavieh (van het succesvolle Burgers & Booze) goed begrepen. Bij Frank & Brut zijn het de hotdogs die hot stuff zijn. En champagne, dat ook. De mix van fastfood en posh drinks klinkt als een clash tussen street en chic, maar zorgt gegarandeerd voor verrassende combinaties. Het unieke aan Frank & Brut is het timesharing concept: overdag vind je er de lunchzaak Frank’s Deli, die zich ’s avonds transformeert naar de hotdog- en champagnebar. Chique doen vanuit de zetel? Bestellen bij Frank & Brut is de boodschap!

Meer info

Charlie's

Antwerpen

Wat is er beter dan uitgebreid ontbijten tijdens het weekend? Juist ja, niet heel erg veel. Charlie’s staat niet enkel bekend om de steengoede koffie (de plek won trouwens de Best Coffeebar Award), je kan er lekker ontbijten, brunchen en lunchen. Nog beter: je kan het ontbijt voortaan gewoon laten brengen door Deliveroo!

Meer info
charlies