Fabrique pop-up - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Fabrique pop-up

Drongen

What? Je hebt pop-up en Pop-Up: de één doet het met een paar strandstoelen en bakken bier en de ander installeert een geheel luxueus restaurant in een droomsetting. Fabrique Pop-Up mag je bij de tweede groep rekenen. In de feestlocatie Blanc Fixe in Drongen waar door de gekende omstandigheden geen events meer kunnen doorgaan werd in recordtempo een restaurant en bar geïnstalleerd. De drie bezielers – allen economisch hard getroffen door Covid 19 – beslisten de koppen bij elkaar te steken en de krachten te bundelen: Patrick Vermaerke van Bevas Events, Timo Lejeune van Levi Party Rental en Sam D’Huyvetter van o.a. Pleasures Boutique in Latem. De kunde van dit trio komt geheel tot zijn recht in deze pop-up op niveau!

Looks? Een groene droomwereld kan je deze pop-up zeker noemen. Het perfect uitgekozen meubilair van Levi Party Rental, de Mediterraanse keuken van Sam en de detaillering van Bevas maakt deze pop-up echt tot in de puntjes af. Er zijn twee delen: enerzijds de Secret Garden waar je de gastronomische keuken proeft in een no-nonsens foodconcept (menu aan € 58). Reserveren is hier aangeraden. Anderzijds is er de Urban Food waar je gewoon kan binnenwandelen voor een cocktail of wood oven pizza of burger.

What Else? De juiste vibe vraagt om de juiste belichting en muziek. Daarvoor werd – we verzinnen het niet – een clubdeejay uit Ibiza aangetrokken die momenteel door corona ook geen werk heeft. Ibiza ligt dus zowel qua sound als food deze zomer in Drongen.

Drongenstatioinsstraat 2
9031 Drongen

» Bekijk op kaart

website

Fabrique pop-up Fabrique pop-up Fabrique pop-up Fabrique pop-up Fabrique pop-up Fabrique pop-up Fabrique pop-up Fabrique pop-up Fabrique pop-up Fabrique pop-up