El Chiringuito - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

El Chiringuito

Ibiza

What? Strandbar en -restaurant El Chiringuito is een plek die graag en veel bezocht wordt door menig Ibiza-fan. Dit adresjes ligt op het strand Es Cavalet, vlak bij de zoutmeren van Salinas. Op de menukaart vind je fijne gerechtjes terug met ingrediënten en producten van de lokale handelaars in de buurt. Je kan hier ’s ochtends al terecht voor een uitgebreid ontbijt, de lunch volgt (traag maar gestaag, want hier blijf je gemoedelijk de hele dag door hangen) van de Franse hand van chef Jerome Palayer. De verse krab staat hoog aangeschreven. Heel de dag door zijn er goede wijnen en originele cocktails te vinden (mojito met chili en kokosnoot bijvoorbeeld). Afsluiten doe je met de bijpassende beats van de DJ’s.

Looks? Zuiders weer vraagt om een zuiders interieur: gedroogde palmdaken, wit linnen dat wiegt op het tempo van de wind, wit of blank hout in zo goed als heel het interieur. De bijhorende sfeer van gezellige drukte krijg je er altijd bij. Het uitzicht op zee maakt de plek idyllisch.

What else? El Chiringuito is een stukje (weliswaar gemaakte) perfectie en trekt dan ook heel wat  – al dan niet schaars geklede – beau monde aan. Wie het té warm krijgt op de zonnebedjes, kan zich van alle kledingstukken ontdoen op het aanpalende naaktstrand.

Info? Dagelijks geopend.

Playa Es Cavallet, Sant Josep de sa Talaia
07830 Ibiza

» Bekijk op kaart

+34 971 395 355 info@elchiringuitoibiza.com website

El Chiringuito El Chiringuito El Chiringuito El Chiringuito El Chiringuito