Eetwinkel Van Cauwenberghe - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Eetwinkel Van Cauwenberghe

Destelbergen

What? Vincent Van Cauwenberghe is een kok die duidelijk out of the box denkt. Eten op de plek waar je voeding koopt is een zeldzaam gegeven in ons land. Samen met zijn vrouw Els opende Vincent dan ook Eetwinkel Van Cauwenberghe, in Destelbergen op vijf kilometer van het centrum van Gent. Een paradijs voor fijnproevers die de beste kwaliteitsproducten samenbrengt om ze er te kopen én om er te eten.

Looks? De moderne overdekte markthal, gemaakt uit glas, beton en inox is een ontwerp van architect Frank Delmulle. In de 400m² delicatessenwinkel kan je écht eten kopen, dat dicht bij zijn oorsprong blijft.

What else? Kopen én eten gaan hier dus hand in hand: aan de verschillende togen kun je heerlijke hapjes krijgen: van een uitgebreid ontbijt over gezellig aperitief tot lekkere lunch. Een omweg waard tijdens een volgende uitstap naar Gent.

Info? Open van maandag t.e.m. vrijdag van 09 tot 19u. Bakkerij vanaf 08u. Zaterdag van 08 tot 19u. Zon- en feestdagen van 08 tot 18u.

Dendermondesteenweg 238
9070 Destelbergen

» Bekijk op kaart

09/218 81 81 info@van-cauwenberghe.be website

Eetwinkel Van Cauwenberghe - newplacestobe Eetwinkel Van Cauwenberghe Eetwinkel Van Cauwenberghe Eetwinkel Van Cauwenberghe Eetwinkel Van Cauwenberghe