Eat Love Picnic

Gent

What? Nog tot half september kan je in Eat Love Picnic terecht: een zomerbar en tuin middenin de Veldstraat, de drukste winkelstraat van de stad Gent. De tuin vormt een rustpunt voor wie even wil ontsnappen tijdens het shoppen of gewoon een leuke plek zoekt om iets te drinken of eten. Op de Eat Love Picnic-kaart vind je Gentse biertjes, wijn, koffies, slow juices en een heleboel cocktails terug. Enkele sneukelingen van de Gentse slager Saint Pierre en ‘gezonde’ chips stillen de kleine honger. En de grote honger? Daar zorgt Deliveroo voor. Eat Love Picnic wordt voor de gelegenheid partner van maaltijddienst Deliveroo, de poort staat dus letterlijk open voor de meest uiteenlopende maaltijden.

Looks? Middenin het centrum een picknick organiseren? Het kan! Dankzij de prachtige, verscholen binnentuin van het historische gebouw Hotel d’Hane Steenhuyse. Het stadspaleis vormt de perfecte setting om met je lief of een heleboel vrienden in het gras te liggen op de kussens, de ligzetels in te palmen of aan te schuiven aan de lange tafels.

What else? Op weekdagen kan je al om 7 u. 30 terecht in de tuin voor een yogales om de dag goed te beginnen (tenzij het regent). Je betaalt niet, maar laat een ‘gift’ achter. Andere events zoals muziekoptredens ontdek je via de Facebookpagina.

Info? Geopend van 1 juli t.e.m. 17 september, geopend van dinsdag t.e.m. zondag van 10 u. tot 22 u.

Eat Love Picnic Eat Love Picnic Eat Love Picnic Eat Love Picnic Eat Love Picnic Eat Love Picnic Eat Love Picnic Eat Love Picnic Eat Love Picnic