Eat Love Lasagna - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Eat Love Lasagna

Gent

What? In Eat Love Lasagne kan je terecht voor – je raadt het al – ambachtelijke, flinterdunne en gezonde lasagnes. Dankzij samenwerkingen met lokale bioboeren steeds gemaakt met lokale en verantwoorde producten. Deze lasagneria is een van de culinaire projecten van Valentina Gatti (al gekend van Eat Love Pizza en Picnic). Haar Italiaanse roots zet in Eat Love maar wat graag op tafel. Op de menukaart staat een verrassend aanbod van antipasti, lasagna rossa, lasagna bianca, bio groentjes als side dish en ’toetjes en bellen’ (lees: desserts).

Looks? Even in de war door de look van het pand? Dat kan! Nog niet zo heel lang geleden had Valentina er namelijk het restaurant Chix, niet de vellen pasta maar wel malse kip van aan het spit vormden er het thema. Enkele opgezette kippen verdwenen, maar het interieur bleef grotendeels bewaard: lange banken of knusse houten tafeltjes, warme verlichting en een zomers terras bij goed weer!

What else? De niet-carnivoren onder ons kunnen hier hun hartje ophalen, groenten spelen immers een belangrijke rol in het Eat Love Lasagna-menu – van de anti-pasti tot de lasagnes zelf!

Info? Elke weekdag geopend van 12 u. tot 14 u. en van 18 u. tot 21 u, vrijdag en zaterdag tot 22 u.

Onderbergen 25
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0486 80 01 00 lasagna@eatlove.be website

Eat Love Lasagna Eat Love Lasagna Eat Love Lasagna Eat Love Lasagna