Dolma - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Dolma

Elsene

What? Restaurant Dolma bestaat al meer dan 40 jaar en evolueerde in de loop der jaren naar een 100% vegetarisch en veganistisch restaurant. De Brusselse zaak sloot even de deuren voor een modernisering en heropende nog maar net de deuren. Kersverse eigenaar én chef, Vincent Philippot, geeft de voorkeur aan seizoensproducten met een korte keten. Het buffet bestaat elke dag uit nieuwe gerechten, naargelang de inspiratie van de dag. Volle, kruidige smaken en levendige kleuren staan hier centraal. Klassiekers krijgen een exotische toets en er is elke dag een ruim aanbod van veganistische of glutenvrije gerechten.

Looks? Dolma kreeg een jongere en frissere look. De ruimte bleef onveranderd, maar het geheel werd beter geharmoniseerd. Het restaurant werd dichter naar de natuur gebracht met massief hout, tortuosa takken, hangende planten, cactussen… De saffraankleur geeft een warme toets aan het interieur.

What else? Er is een ruim assortiment biowijnen en dat past perfect bij Dolma: zo weinig mogelijk bewerkte producten. Chef Vincent selecteerde eveneens een groot aantal theesoorten die perfect overeenstemmen met al zijn gerechten.

Info? Open van dinsdag tot zaterdag telkens van 12 u. tot 14 u. en van 19 u. tot 22 u. Zondag en maandag gesloten.

 

Foto’s: Quentin Declerck & Pierre de Wurstemberger

Elsensesteenweg 329
1050 Elsene

» Bekijk op kaart

+32 (0)2 649 89 81 restaurant@dolma.be website

Dolma Dolma Dolma Dolma Dolma Dolma Dolma