Dinner On The Lake - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Dinner On The Lake

Waasmunster

What? Dineren op een meer, omgeven door de natuur. Een simpel concept dat tot in de puntjes werd uitgewerkt. Van 1 juni tot en met 2 september geniet je er van een viergangenmenu geïnspireerd door de Aziatische keuken.  Naast een culinaire trip naar het Verre Oosten kun je rekenen op een feeërieke setting.

Looks? Op het drijvende restaurant wordt aan elk detail gedacht. Het plafond is bekleed met zomerse rieten lampen, de bar en keuken verhullen eenvoudige Oosterse invloeden en dan hadden we het nog niet over de tafel en haar servies. Klassevol, eenvoudig en rustgevend. Geen spoortje drukte te bespeuren, niet in omtrek en niet op je bord.

What else? Naast dinner kun je ook genieten van lunch on the lake. Of als je je avond wil uitstrekken, kun je met veel comfort ‘glampen’ in de bijbehorende cocoons van Dinner On The Lake.

Info? Tussen 1 juni en 2 september kun je om 12u ’s middags het bootje pakken voor lunch. Vanaf  18u gaat de bar open en om 19u vertrekt het eerste bootje naar het drijvend restaurant.

Abdij Van Roosenberglaan 7
9250 Waasmunster

» Bekijk op kaart

+32498213596 hello@friendsandfools.be website Facebook

Dinner On The Lake Dinner On The Lake Dinner On The Lake Dinner On The Lake Dinner On The Lake Dinner On The Lake Dinner On The Lake