Design Oostende - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Design Oostende

Oostende

What? Design Oostende is een design- en lifestyle shop. Designliefhebbers en geschenkenjagers zullen hier zeker hun hart verliezen aan het breed assortiment interieur- en designobjecten, in alle prijsklassen. De winkel beschikt over een dynamische mix van grote stijliconen en trendsettend meubilair: gaande van gevestigde waarden of rijzende sterren in de designwereld tot (piep)jong, vers talent.

Looks? De familiezaak ligt verborgen in de schaduw van het Casino Kursaal in Oostende, maar de inhoud van de etalages trekt meteen de aandacht eens je er passeert. Het interieur van de winkel bestaat voor 90% uit – hoe kan het ook anders – design. Een bont en soms druk allegaartje, maar net daarom een lust voor het oog. De winkel wordt gerund door Lien en deze female touch kan je waarnemen: de kaarsen en bloemen staan mooi tussen al die bijzonderheden.

What else? Toe aan een nieuw interieur? Naast de nodige gadgets in de winkel, kan je ook terecht bij Design Oostende voor stylingadvies, interieurontwerp én -uitvoering.

Info? Open van maandag t.e.m. zaterdag van 10 u. tot 18 u. 30. Zondag van 14 u. tot 18 u.

Kursaal-Westhelling 4
8400 Oostende

» Bekijk op kaart

059 80 10 20 info@design-oostende.be website Facebook

Design Oostende Design Oostende Design Oostende Design Oostende Design Oostende Design Oostende