De Vleeshalle - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

De Vleeshalle

Mechelen

What? Vroeger een vleesmarkt, vandaag dé ultieme place to be in Mechelen. De Vleeshalle is een combinatie van hippe ondernemingen, co-working spaces en uiteraard: een grote centrale food market. Daar kan je terecht voor Vietnamese spring rolls, Libanese mezze, hamburgers, kroketten, Mexicaans en Amerikaans streetfood, brood, roomijs, verse kazen, …

Looks? Het gebouw stamt uit 1881 en ademt nog steeds een industriële vibe uit. Deze hal combineert stoerheid (het origineel en zwarte staalwerk, buizen die open en bloot liggen, een hoog plafond) met een zekere zachtheid. Let op het decoratieve van het staalwerk (de fijne Korintische zuilen), de lichte booggewelven, de raampartijen die het geheel letterlijk en figuurlijk verlichten, ….

What else? Duurzaamheid wordt door de Vleeshalle hoog in het vaandel gedragen. Zo serveren ze alles op echt servies in plaats van papier of plastiek en werken ze met ecokoeriers die je boodschappen per fiets komen leveren.

Info? Dinsdag, woensdag en donderdag van 11u tot 20u. Vrijdag en zaterdag van 11u tot 22u, zondag van 11u tot 18u. Maandag gesloten.

Huidevettersstraat 7
2800 Mechelen

» Bekijk op kaart

info@devleeshalle.be website

De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle De Vleeshalle