De Superette - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

De Superette

Gent

What? Een koffiebar, bakkerij én restaurant onder één dak: dat is De Superette. Het is topchef Kobe Desraumaults die – na sterrenzaak In De Wulf en gastrobistro Vitrine – de handen in elkaar sloeg met de Amerikaanse bakster Sarah Lemke. Het doel was een bakkerij met authentieke houtoven, het resultaat werd veel meer dan dat. In De Superette ga je uitgebreid ontbijten of brunchen, lunchen en dineren in klein of groot gezelschap of ga je een stevige kop koffie drinken met bijhorend stuk gebak. Op de kaart? Zoet of hartig ontbijt, hapjes en tussengerechten (al dan niet om te delen), pizza’s als grotere gerechten en desserts.

Looks? De Superette is een locatie met karakter. Het interieur, de bediening en de volledige look and feel stralen een stevige portie rock ’n roll uit. Je kijkt je ogen uit naar alles wat rondom gebeurt. No nonsense, ruw maar toch met oog voor detail: ongedwongen tafelen staat hier centraal.

What else? In De Superette kan je vaak terecht voor een workshop of een evenement, volg ze online om op de hoogte te blijven.

Info? Open donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag van 9 u. tot 17 u. en van 18 u. 30 tot 22 u.

Guldenspoorstraat 29
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 278 08 08 info@de-superette.be website Facebook

De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette De Superette